Foto: Pixabay.

Engelsk bryggeri overtager hanerne på bar i Odense

Det engelske bryggeri Wild Beer overtager fem haner på Dunk Bar.

Hvis du er vild med at udforske øllets univers, skal du læse med her: Fra fredag 23. marts klokken 13 og til lørdag den 24. marts løber ’Wild Beer Mini Tap Take Over’ nemlig af stablen på Dunkbar i Jernbanegade 24a. Det engelske bryggeri Wild Beer overtager fem af hanerne på baren i Odense, og du kan smage fem forskellige øl.

”Vi kan godt lide at tilbyde nogle øl, hvor der er eksperimenteret lidt med nogle vilde smagsoplevelser, og det brygger de ved Wild Beer. Vi glæder os meget til, at de kommer,” siger bestyrer Amy Scarbrough.

Smag på sure øl

Wild Beer kommer fra Sumerset i England, og bryggeriet medbringer i blandt andet nogle sure øl, som er brygget på naturens råvarer.

”Ved Wild Beer går deres øl igennem processen vildtgæring, som gør, at man får nogle sure øl med naturlige og vilde smagsoplevelser. Et eksempel er Rooting Around Summer, som er en syrlig øl med en masse kirsebær,” fortæller Amy Scarbrough.

Betal med poletter

Dunkbar afholder Wild Beer Mini Tap Take Over i samarbejde med ølbaren Christian Firtal, og på dagen er det muligt at benytte sig af barernes poletsystem. Det betyder, at du kan købe 10 poletter for 275 kroner, og hver polet er 20 cl. øl værd. Poletsystemet kan benyttes på begge barer.

Wild Beer besøger også Christian Firtal, hvor de overtager 17 ølhaner. Arrangementet på Dunkbar starter om fredagen klokken 13 og fortsætter lørdag, indtil der ikke er mere øl på hanerne.