Billede fra Brunsvigerkonkurrencen 2016. Foto: SPIS Odense Food Festival.

Stor konkurrence: Bager du Danmarks bedste brunsviger?

Vær med i konkurrencen om Danmarks bedste brunsviger den 16. september under Odense Food Festival.

Er du kongen af brunsviger i din omgangskreds? Så skal du melde dig til årets Brunsvigerkonkurrence, som finder sted den 16. september klokken 10 til 12 på Odense Rådhus under madfestivalen SPIS! Odense Food Festival.

“Brunsvigeren er til evig diskussion. Skal den være med rosiner eller uden? Med slik? Hvad med flødeskum i kanten, eller marcipan som pynt? Og skal der egentlig kanel i remoncen?” står der på Facebook-begivenheden.

Vind mel og gavekort

I konkurrencen dyster du om æren, et halvt års forbrug at gryn og stenkværnsmalet mel fra det fynske mølleri Kragegården, et gavekort på 1000 kroner til City Odense samt eksponering i Ugeavisen Odense. Der er også mindre præmier til anden- og tredjepladsen.

Pistoria-bager Eddie Månsson og brunsvigerambassadør Trine Bramsen er årets dommere, mens Erik Ingemann fra DR P4 Fyn er vært.

Gratis smagsprøver

Det eneste, det kræver for at være med er en killer opskrift på den fynske nationalkage – og at du melder dig til på forhånd inden den 2. september klokken 12.

Er du ikke selv den store bager, er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi og smage på de snaskede herligheder. Der er gratis adgang.

Læs mere om konkurrencen, og hvordan du melder dig til her.