Foto: Froggy's Café.

Hverdagsbrunch: Odense-café starter nyt morgenmadskoncept

Froggy’s Café skifter til en ny form for brunch.

Hvis du er tilhænger af brunch, så bliver du glad for denne nyhed: Froggy’s Café på Vestergade 68 har nemlig introduceret et nyt koncept med hverdagsbrunch. Her kan du sammensætte din helt egen brunchmenu frem til klokken 14.

”Vi vil gerne have samtale ind, som en ingrediens i vores brunch. Gæsterne kan for eksempel bestille 8 til 10 elementer, som de så kan deles om. På den måde bevæger vi os væk fra den traditionelle brunch og skuer op for kvaliteten af råvarene,” siger restaurantchef Kenneth Hansen.

God modtagelse

Du kan vælge mellem alt fra hjemmebagt brød af ølandshvede med flagesalt og græsk yoghurt til en friskbagt vaffel med æble kompot, balsamicosirup og vanilliecreme, når du skal sammensætte din menu. Ifølge Kenneth Hansen er det nye koncept blevet taget godt imod.

”De første 14 dage er gået rigtig godt, og vores gæster synes, at det er virkeligt lækkert. Folk har jo forskellig appetit, så her får de muligheden for at bestemme selv samtidigt med, at de kan hygge sig og give sig god tid til brunchen,” fortæller han.

Du finder menuen samt åbningstider på Froggy’s Café hjemmeside.