Foto: Pixabay.

Billigt: Rabatter på billetter til madevents

SPIS! Odense Food Festival og Odense Tartelet Festival indgår et samarbejde om gode rabatter.

Kan du slet ikke få nok af lækre madevents, men synes du også, at det begynder at gå ud over pengepungen? Så er der gode nyheder til dig. SPIS! Odense Food Festival og Odense Tartelet Festival er gået sammen om at give rabatter på billetter til tarteletfestivallen den 2. juni og SPIS! Aparges – Aspargesfrokosten den 10. juni.

“Asparges og tarteletter går hånd i hånd og ligesom Tarteletfestivalen, synes vi på SPIS! Odense Food Festival, at det fællesskab et godt måltid kan skabe er noget af det allervigtigst ved den mad, vi spiser. Det er helt oplagt for os at give en hånd med i de sidste forberedelser til verdens største tarteletfestival”, siger Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS! Odense Food Festival, i en pressemeddelelse.

Du sparer 15 procent ved køb af billetter til de enkelte arrangementer, og hele 20 procent ved køb af billetter til både festivallen og frokosten. Rabatten træder i kraft, når du køber seks eller flere billetter, og de bestilles ved at skrive til tine@windell.dk. Hvad venter du på?