Foto: Pixabay.

Best of Odense: Hvor får du byens bedste madoplevelse?

I alt seks priser er dedikeret til den odenseanske madscene til Best of Odense 2017.

Har du en mening om, hvor man får den bedste burger eller takeaway i Odense? Så skal du holde dig klar ved tasterne den 2. september. Fra den dag kan du nemlig indstille dine kulinariske favoritsteder til en række Best of Odense-priser. Det skriver Ugeavisen Odense.

Seks madpriser er på listen blandt de i alt 19 statuetter, der skal uddeles til de bedste forretninger og kulturelle arrangementer i byen.

Det drejer sig om takeaway, den søde tand, café, restaurant, brunch og burger.

Fire nominerede

Indstillingsperioden går i gang i forbindelse med Det Fynske Folkemøde på Banegårdspladsen, og bag prisuddelingen står Ugeavisen Odense.

“Vi håber, at konkurrencen bliver en lige så stor succes som sidste år. Måske endda endnu større. Ugeavisen Odense har i mere end 40 år været mediet, hvor kunder og handlende er mødtes i Odense, og vi er stolte af igen i år at kunne facilitere et event som dette,” udtaler redaktør på Ugeavisen Onsdag Jan Bonde til Ugeavisen Onsdag.

Efter indstillingsperioden udvælger en endnu ikke offentliggjort jury fire nominerede inden for hver kategori. Herefter kan du stemme på de nominerede.

Vinderne af Best Of Odense 2017 kåres efterfølgende til et stort awardshow.