Foto: Burger Anarchy.

Læserne har talt: Her er Odenses bedste burger

Tæt på 700 af Smag Odenses læsere har kåret Odenses bedste burgersted.

Vi er vilde med burgere! I øjeblikket sker der et boom i antallet af burgerrestauranter – men hvilken er den bedste i Odense? Spørger man jer læsere, er svaret Burger Anarchy.

Burgerrestauranten i Gravene fik nemlig flest stemmer i den læserafstemning, Smag Odense netop har gennemført med knap 700 besvarelser. En nyhed, der bliver modtaget med glæde hos Burger Anarchy:

“Det er et kæmpestort skulderklap! Vi kan godt se, at burgermarkedet i Odense ikke er lige så stort som i København eller Aarhus, men konkurrencen er stadig stor,” fortæller indehaver Daniel Hasselstrøm.

Burger-anarki

Det er ikke tilfældigt, at restauranten har valgt navnet “Burger Anarchy”. Her er det nemlig burgeren, der bestemmer – ikke traditionerne.

“Vi tager ikke udgangspunkt i klassiske burgersammensætninger – vi tager udgangspunkt i det klassiske køkken,” fortæller Daniel Hassestrøm.

Det resulterer i nogle ret utraditionelle burgere. En af de mest populære burgere er for eksempel “Katness Everdeen,” som er lavet med en bøf af enten vildsvin eller lam, aioli, svamperelish og syltede bøgehatte og valnødder.

Mere end bare en burger

Hvis Daniel Hasselstrøm skal forklare, hvorfor restaurantens burgere bliver taget så godt imod, lyder det sådan:

“Folk føler, at de får et rigtigt måltid, selvom det er en burgerrestaurant. Der er tænkt over smagssammensætningen, og der bliver brugt gode råvarer.”

Det tiltrækker alle slags mennesker, og Daniel Hasselstrøm fortæller, at det er lige fra det pensionerede ægtepar, der har fået det anbefalet af børnebørnene, til børnebørnene, der har fået det anbefalet af deres bedsteforældre, der kommer i restauranten.

Restaurant Bull og Café Chino

Andenpladsen i afstemningen bliver indtaget af Restaurant Bull på Albanigade, mens Café Chino i Brandts Passage løber med tredjepladsen.

Hele top 5 ser sådan ud:

  1. Burger Anarchy
  2. Restaurant Bull
  3. Café Chino
  4. Café Mauritz
  5. Chicago Burger

Stort tillykke til alle 🙂

One thought on “Læserne har talt: Her er Odenses bedste burger

Comments are closed.