Bar'Tapas Odense
Foto: Bar'Tapas

Den populære Bar’Tapas i Kongensgade er lukket, men nu åbner restauranten i nye lokaler i Odense.

I starten af marts meldte Bar’Tapas ud, at restauranten i Kongensgade 63, Odense, lukkede efter 6,5 år. Det skyldtes en hård periode med coronakrise, energikrise og konstant stigende priser på råvarer.

Men nu er der godt nyt! Bar’Tapas fortæller nemlig på deres Facebookside, at de genåbner i nye lokaler. Det bliver i stueetagen på Jernbanegade 17, Odense, hvor restaurant MAM ligger lige nu. Folkene bag Bar’Tapas ejede i forvejen MAM, som nu rykker op på 1. sal.

Den 24. marts slog Bar’Tapas og MAM dørene op i nye rammer. Bar’Tapas forbliver, som de fleste kender det, bare endnu bedre. De har fået et opgraderet, dygtigt og kompetent team i køkkenet, som skaber et endnu højere niveau end før.

Bar’Tapas vil stadig køre med all-you-can-eat-konceptet, sød betjening og den samme helt fantastiske stemning. Blot i nye klæder!

Det betyder også, at det nu igen er muligt at bestille Bar Tapas 2-Go og booke selskaber ud af huset.

Smag Odense glæder sig til at komme forbi de nye lokaler i Bar’Tapas Odense!

DEL
Som tilflytter fra Sjælland har jeg forelsket mig hovedkulds i Odense og de mange spændende muligheder, byen tilbyder. På Smag Odense vil jeg begejstret dele ud af oplevelser og erfaringer fra den fynske perles livlige og lækre madscene.