Annes Smørrebrød har slået dørene op på Skibhusvej.
Er du vild med godt, gammeldags smørrebrød? Du ved, den slags med frikadelle og surt, æg og rejer eller måske svinemørbrad med karrymayonnaise og bacon? Så er der godt nyt på Skibhusvej i midtbyen.
Her har deli’en Annes Smørrebrød nemlig slået dørene op i midten af juni.
Bag den nye forretning står Anne Bro, der de sidste 17 år har lavet smørrebrød til sultne borgere i dels København, dels Gilleleje – og nu altså Odense.
40 forskellige håndmadder
På menuen hos Annes Smørrebrød er ikke færre end 40 forskellige håndmadder, seks slags fisk, ni slags franskbrødsmadder, seks slags sandwiches samt diverse retter som stegt lever med bløde løg og hakkebøf med spejlæg.
Dertil kommer pålægsfirkanter for 10 til 12 personer, “madpakker” samt to slags platter med forskelligt indhold.
Annes Smørrebrød har åbent mandag til fredag fra klokken 7 til 14, men du kan også bestille om lørdagen efter aftale.