3 ting du kan bruge sommeren på

Har du endelig fået skrabet noget ferie sammen, og er i tvivl om hvad den skal bruges på?

Så har vi sammensat tre gode tilbud, så du kan få brugt din sommer bedst muligt. Så kan du både være beskæftiget, underholdt men stadig nyde sommeren så meget som muligt.

Tag på Road trip igennem Europa

Du kan med fordel tage nogle venner under armen eller familien og tage på et road trip igennem Europa og hele vejen til Ungarn.

Men et road trip får i en uforglemmelig tur. I får tilmed mulighed for, at se så meget som muligt på hele turen. Fordelen ved at tage en bil i stedet for flyet, er nemlig at man kan stoppe og tage pauser, når man har lyst. Det indebærer b.la. at i kan se meget mere på turen.

I kan også igennem hele turen, vælge nogle steder i gerne vil opleve. I har muligheden for, at se en hel masse forskellige af landes seværdigheder.

Hertil får i muligheden for, at prøve alle de forskellige landes mest populære madretter.

Find en bil der fungere

Når du skal vælge bil til turen, så kan du med fordel enten købe en bil eller du lease en bil.

Hvis du vælger leasing igennem Nellemannleasing, så kan du være sikker på, at du finder din absolut drenge drøm. Du kan nemt og bekvemt igennem flere leasingselskaber, få en leasing aftale som er meget fair og lever op til dine krav.

Med Nellemannleasing kan du finde præcis den bil du søger, om det skal være en bil der er stor og kan transportere børnene og barnevognen, eller om det skal være en sportsvogn med 500+ HK.

Alt efter hvad du søger, kan Nellemann klare opgaven. Nellemannleasing hjælper dig igennem hele processen.

Kom godt afsted

Når i føler i er ved at være klar og leasing aftalen er ordnet, så mangler der ikke meget før i kan kører af sted.

Det næste trin er egentlig blot, at i sikre jer alle papirer. Passet skal være fornyet, i skal have det blå sygesikringskort med jer, og i skal dobbelt tjekke at sommerdækkene er monteret med det rette lufttryk.

Brug sommeren på at komme i form!

Hvis du ikke planlægger, at komme væk denne sommer, eller du måske ikke lige har budgettet til at rejse væk, så er der heldigvis andre til at lave.

Du kan bl.a. bruge sommeren på, at komme af med ølmaven og komme i form.

Det kræver nemlig ikke meget af dig for at komme i form, det første trin er, at du omlægger dine kostvaner. Skift usundt ud med sundt, skil dig af med slik og sodavand. Det er dog vigtigt du holder en cheatday, evt. når du når et mål. På den måde kan du også belønne dig selv.

Hvis du går efter en flottere krop hen over sommeren, så er det også vigtigt du får dine nødvendige vitaminer og proteiner, som kroppen har brug for. Du kan købe dine kosttilskud inde hos Helsebixen.

Få slebet trægulvet derhjemme

Hvis det er en sommer som skal bruges der hjemme, så kan du med fordel få gjort noget ved det slidte trægulv.

Du kan med fordel hvis du har en del tid på hænderne, få lavet en mindre renovering i boligen. Det kræver dog en del erfaring, at få slebet det gamle grimme trægulv derhjemme. Hvis man vælger at få slebet gulvene selv, så skal man også gøre sig klar på, at det er en meget tidskrævende opgave.

Du kan leje det meste af udstyret i de fleste byggemarkeder, det kan ofte ikke betale sig at købe dem.

Hvis opgaven virker for uoverskuelig eller, at man gerne vil have det gjort så flot som muligt, så kan man få fagfolk til at klare opgaven. Virksomheder som Egerbyg er eksperter på emnet. Egerbyg er vant til at ordne trægulv, de levere højeste kvalitet og udelukkende tilfredsstillende resultater.