3 spisesteder du skal prøve i Odense

Odense er en meget spændende by, der er værd at besøge. Den byder på mange historiske ting, som blandt andet den danske forfatter, H.C. Andersens hus og Den Fynske Landsby. Derudover er Odense Zoologisk Have meget et meget populært sted, da det er en af de største i Danmark. Hvis du skal besøge Odense, så er de ovenstående eksempler, meget populære steder at tage til. Vi vil komme ind på nogle bemærkelsesværdige, og samtidig prisvenligespisesteder, der vil være med til at fuldende, din oplevelse i Odense. 

Gastroteket

Gastroteket er en restaurant, som byder på lidt af hvert. Du kan både få brunch, frokost men også aftensmad på restauranten. Du kan blandt andet få en lækker brunch til kun 149 kroner, eller en fin aftensmad til 199 kroner. Der er både mulighed for at få vinmenu, men også andre lækre drikkevarer, som eksempelvis, deres lækre cocktails. Gastroteket byder på en hyggelig oplevelse, hvor du som gæst, er sikker på at være i centrum. 

Burger Anarchy 

Hvis du er på udkig efter en burger, der vil ’blow your mind away’, så er Burger Anarchy i Odense værd at besøge. Her vil du få en burgeroplevelse ud over det sædvanlige. Burger Anarchy er en restaurant, der serverer gourmet burgere og udelukkende har sit fokus på burgerne. Det er nogle helt specielle burgere de laver, og du vil med sikkerhed kunne huske denne de næste mange gange, du skal have en burger. 

Storms Pakhus

Storms Pakhus byder på mange madoplevelser i én. Det er en street food marked, hvor du kan vælge mellem forskellige retter. Hvis I er mange, som skal ud og spise, og gerne vil stille alle tilfredse, så er Storms Pakhus en perfekt mulighed. Her kan du nemlig vælge imellem alt lige fra indiske risretter, kinesiske forårsruller eller dumblings til en lækker flæskestegsburger med pomfritter.