3 familievenlige restauranter i Odense, du skal besøge

For børnefamilier kan det være svært at besøge restauranter. Det ældste barn vil måske det ene, mens det yngste barn vil noget helt andet. Og det er desværre ikke alle restauranter, der er familievenlige. Derudover kommer spørgsmålet, om man kan tillade sig at tage på fin restaurant med små børn, når andre har betalt for en babysitter. Kender du dette problem? Så får du her tre ideer til familievenlige restauranter i Odense by, som I nemt kan besøge uden at få dårlig samvittighed.

Restaurant Flammen

Restaurant Flammen byder både selskaber, par og børnefamilier velkommen med en hyggelig atmosfære Buffeter er ofte gode til børnefamilier, fordi der er noget for enhver smag. På dette punkt er restaurant Flammen ingen undtagelse. Restaurantens menu består af en stor buffet med flere forskellige typer kød og tilbehør, så de helt kræsne er sikre på også at finde noget, de kan lide. Restauranten kører ofte med forskellige børnevenlige tilbud, så det er en god idé at holde øje med deres hjemmeside. 

Mamma’s Pizzeria

Mamma’s Pizzeria i Odense er en af de restauranter, der oftest anbefales til børnefamilier. Restauranten byder på lækker italiensk mad til enhver smag, heriblandt forskellige pizza- og pastaretter. I restauranten er der et akvarie, som de mindste helt sikkert vil sætte pris på, så derfor kan det være en god idé at spørge, om I må få bord ved siden af dette. 

Eydes

Eydes er en gastro pub i Odense. Gastro Pubs bliver sjældent forbundet med børnevenlig, måske på grund af ordet ”pub”, men sådan er det ikke på Eydes. Restauranten har sin helt egen børnemenu, og derfor kan både unge som ældre så noget, der passer til deres smag. Priserne er rimelige, men er I mange afsted, kan det godt blive en dyr regning. Læs mere her, hvis du vil se muligheder for at låne penge.