2 alternative måder at indrette din restaurant på

Går du med en drøm om at åbne din egen restaurant og har du en tanke om, hvordan at du skal indrette restauranten. Du ved at den skal være anderledes end alle andre. Du vil gerne give dine kunder en hel unik oplevelse som de sent vil glemme. Vi giver her 2 alternative måder at indrette din restaurant på.

Indret din restaurant som et laboratorie

Det lyder måske lidt mærkeligt at indrette sin restaurant som et laboratorie, men hvilket sted har en bedre hygiejne end på et laboratorie. Det lægger også op til at man kan eksperimentere med maden, hvilket giver en unik oplevelse, for det er ikke hver dag at man har mulighed for at spise i et laboratorie. Ved at bruge et tema som laboratorie, kan i også lave et tema på menukortet i hvor at der hver dag er en ny type eksperiment i form af at i laver en ret ud af de rester i har fra dagen før, eller at i tilføre en ingrediens til en ellers traditionel menu. Måden i serverer maden på kan også eksperimenteres og gøres ved at saucen bliver serveret i en pipette, så gæsten selv kan tilføre den mængde de ønsker. I kan også få gæsterne til at undersøge deres mad, og gætte sig frem til hvad det er i servere for dem, her kan de smage, kigge, dufte til maden for at finde ud af hvad det er de spiser. Indretningen i restauranten kan bestå af hæve-sænke borde, så gæsten selv kan bestemme om de vil stå op eller sidde ned og spise. I kan have giftskabe, som i indretter med f.eks. kemikalielignende flasker eller måske kunne i indrette med blomster for at gøre det lidt anderledes. Se Alfa Omega for at finde inspiration til hvilke ting du kan indrette din restaurant med, de er specialister i indretning af laboratorier.

Indret din restaurant som en skønhedsklinik       

Denne indretning minder lidt om en laboratorie indretning, men mindre sterilt, her har i mulighed for at indrette et venterum, hvor at gæsterne kan sidde i bløde sofaer indtil at deres bord er klar. Når bordet er klar, vil gæsterne blive ledt ind i små private områder, der er afskærmet for de andre borde, så gæsterne kan få en intim middag sammen. I har også mulighed for at gøre lokalerne mere hyggelige med blomster og lys. Menukortet kan i blive inspireret af at på en skønhedsklinik, går man til for at få rettet op på nogle ting og der er fokus på at se sund ud, så menukortet kan bestå af sunde retter, der er gode for kroppen, i kan også servere en lille appetitvækker, når gæsten venter i venterummet i form af en lille grøn smoothie. Gæsterne kan også udfordres ved at de selv skal sprøjte smage ind i noget mad, server en sprøjte med en marinade eller væske som kan sprøjtes ind i kødet for at give det ekstra smag, dette vil skabe en unik oplevelse for gæsterne, når de kan få lov til at være med til at forberede deres mad. Hvis du gerne vil have ideer til indretning, kan du besøge Cerix, en skønhedsklinik der bl.a. ligger i København, Odense, Hellerup og Aalborg.   

Medarbejdere skal der til

Når du har fundet et sted og er gået i gang med at indrette lokalerne, skal du også have nogle medarbejdere, det kan være at når du er i gang med indretningen og planlægningen at du ikke har tid til at skulle stå for at interviewe og læse en masse ansøgninger igennem, det kan man få en konsulentvirksomhed til at stå for. Balligsager er eksperter indenfor rekruttering, outplacement og karriererådgivning, de vil kunne hjælpe dig med at finde dine nye medarbejdere og hjælpe med processen i at rekrutterer de rigtige medarbejdere indenfor branchen.   Balligsager har en masse erfaring som har givet dem en stor viden om hvilke kompetencer, både de faglige og personlige, der skal til for at kunne udfylde forskellige stillinger. Balligsager har et stort digitalt netværk som gør at stillingsopslagene kan nå vidt omkring og vil kunne ramme de helt rigtige personer. Tjek Ballisager ud og se hvordan at de kan hjælpe dig i din rekruttering.