Foto: Gringas.

Vores guide: 5 perfekte steder du kan få Mexicansk mad i Odense

Kultur spiller ind på vores madvaner. Vi bliver inspireret af andre landes madvaner, og supplerer det i vores egen måde at lave mad på. Mexicansk mad er efterhånden blevet populært på menuen ved aftensmadbordet i Danmark. Der er efterhånden også kommet flere og flere mexicanske restauranter til i Odense.

Er du ligeså vild med det krydderifyldte mexicanske køkken, som vi er? Så tjek vores guide ud, hvor vi har samlet 5 unikke mexicanske restauranter i Odense.

Læs også: Ny tyrkisk restaurant åbner i Odense. 

1.Casa Bonita – Kvalitetsmad i uformelle omgivelser

Foto: casa Bonitas hjemmeside.

I hjertet af Odense ligger Casa Bonita, som byder på et hav af unikke smagsoplevelser. Hos Casa Bonita får du hjemmelavet mad i uformelle omgivelser. De tilbyder forskellige udvalg af tacos, quesadillas, og burritos. Prøv fx deres taco med lam og hvidløg.

Adresse: Sankt Gertruds Stræde 3, 5000 Odense.

Se mere om deres menukort på hjemmesiden. 

2. Moe´s Taco – Mexicansk menukort

Foto: Moe´s Tacos facebookside.

Besøg Moe`s Taco til lækker mexicansk mad hos Storms Pakkehus i Odense, eller tag maden med som takeaway fra Læssøegade. Hos Moe´s Taco kan du vælge mellem tacos, bowler eller burritos. Alt sammen med forskellige smagskombinationer.

Adresse: Læssøegade 5, st. th., 5000, 5000 Odense el. Lerchesgade 4, 5000 Odense.

Se mere på deres facebookside. 

 

3. Tortilla Flats – Mexicansk madkultur

Foto: Tortilla Flats.

Tag et smut forbi Tortilla Flats i Frederiksgade i Odense, hvor du havner i en drøm af mexicansk madkultur. Restauranten er dekoreret med mexicansk kunst på væggene, som bidrager til den hyggelige stemning. Bestil mellem unikke forretter, hovedretter samt desserter, eller prøv  deres buffet.

Adresse: Frederiksgade 38, 5000 Odense.

Besøg deres hjemmeside her. 

 

4. Classic Mexican – Klassisk mexicansk mad

Foto: Connoisseurens Rute

Som navnet indikerer, får du klassisk hjemmelavet mexicansk mad. Prøv deres forretter og vælg mellem tacos- eller nachos. Til hovedret kan du vælge mellem retter med chemichanga, enchilada, Burritos eller chili con carne.

Adresse: Dalumvej 71, 5250 Odense

Hjemmesiden kan findes her. 

5. Gringas – Kvalitet til smagsløgende

Foto: Gringas.

I Odense midtby finder du Gringas, en restaurant, som laver street food inspireret af mexicansk stil. Prøv deres forskellige retter på menukortet, hvor du både finder starters, hovedmenuer og desserter. Kunne det friste med to ens tacos?.

Adresse:  Overgade 25, 5000 Odense

Find deres hjemmeside her.