Pixabay

Så’ der øl: Nu er der Øllets Dag i Odense

Lørdag den 1. september klokken 11 til 16 inviterer Danske Ølentusiaster til Øllets Dag

Danske Ølentusiaster indbyder igen i år i samarbejde med byens beværtninger til Øllets Dag, hvor hele byens centrum kommer til at stå i øllets tegn. Den tilbagevendende begivenhed finder sted den første lørdag i september rundt omkring i landet, og i år har Øllets Dag i Odense sit udgangspunkt ved Flakhaven og Vestergade. Det skriver Ølentusiaster i Odense i begivenheden for Øllets Dag 2018 i Odense på Facebook.

Smag løs
På dagen har du mulighed for at smage på forskellige slags øl fra en masse forskellige bryggerier. Er du i højt ølhumør, kan du købe den såkaldt “startpakke 2” til 100 kroner, som indeholder et smageglas og 10 poletter til valgfri smagninger. Er du ikke på udkig efter helt så mange smagsindtryk, kan du vælge den billigere “startpakke 1” til 75 kroner, som inkluderer et smageglas, en glasholder og fem poletter.

Du kan købe startpakkerne på Flakhaven ved Kick Off Sportspub og ved H.J. Hansen Vin. Er du efter en startpakke stadig tørstig efter nye smagsoplevelser, kan du købe fem ekstra poletter for 40 kroner. Har du efter klokken 16 ikke fået nok øl, fortsætter festdagen på Bryggeriet Flakhaven og Kick Off Sportspub. Du kan læse mere om Øllets Dag 2018 i Odense her.