Foto: Ginklubben Odense

Gin Walk & Løb i Odense: En 5 km rute med gin i hånden

Hvis du elsker gin, bør du markere lørdag den 20. april 2024 i kalenderen. Gin Walk & Løb i Odense vender tilbage for at tilbyde en unik oplevelse, hvor motion og ginsmagning går hånd i hånd. Saml dine bedste gin-venner og gør jer klar til at udforske Odense på en 5 km lang rute, hvor I helt selv bestemmer tempoet.

Er du på udkig efter et godt sted at få frokost? Så byder Baya i Skibhuskvarteret på sunde bowls, pita og meget mere.

Gin Walk & Løb i Odense byder på en unik ginoplevelse

Gin walk & løb Odense
Foto: Ginklubben Odense

På Gin Walk & Løb får du ikke kun motion, men også muligheden for at smage fire forskellige gin og tonics, med 5 cl gin. Uanset om du går eller løber, er dette arrangement en perfekt mulighed for at tilbringe tid sammen med vennerne og nyde nogle lækre drinks rundt i Odense by.

Den første gin og tonic fås hos Café Siesta i ved startfeltet i Eventyrhaven, hvor Ginministeriet står klar med en GINSTR GT’er og I slutter af med Hendrick’s Grand Cabaret Royal gincocktail igen i Eventyrhaven. Undervejs kommer I forbi Nelle’s på Filosoffen og Hotel Odeon i Odeon-kvarteret hvor A Clean Spirit og H.J. Hansen står klar med GT’er.

Billetter og praktisk information

Gin walk & løb Odense
Foto: Ginklubben Odense

Billetter til arrangementet er kun 395 kr. Du vælger selv det tidspunkt, der passer jer bedst, og hvornår i er klar til at starte gineventyret. Første hold sendes afsted kl. 13.00, og der er starter nye hold hvert kvarter derefter. Det anbefales at møde op cirka 30 minutter før det valgte starttidspunkt.

Så tag dine GT-elskende venner med under armen og deltag i Gin Walk & Løb i Odense den 20. april!

Læs mere om begivenheden her.
Pris: Fra 395 kr. pr. person.
Adresse: Klosterbakken 6 – 5000 Odense C.